Show simple item record

dc.contributor.authorВоробець, Марія Михайлівна
dc.contributor.authorKobasa, Igor
dc.contributor.authorКондрачук, Ірина Володимирівна
dc.date.accessioned2022-02-16T18:27:56Z
dc.date.available2022-02-16T18:27:56Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://archer.chnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4066
dc.description.abstractНаведено рекомендації до лабораторних робіт з курсу Методи контролю якості харчової продукції. Для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за спеціальністю 181 Харчові технології.uk_UA
dc.subjectметоди контролю якостіuk_UA
dc.titleМетоди контролю якості харчової продукції : метод. рекомендації до лабораторних робітuk_UA
dc.typeOtheruk_UA


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record