Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorТерлецька, Юлія
dc.contributor.authorКравчук, Анастасія
dc.date.accessioned2022-03-09T16:31:04Z
dc.date.available2022-03-09T16:31:04Z
dc.date.issued2022-01
dc.identifier.citationТерлецька Ю.О., Кравчук А.Ю. Управління якістю продукції у системі забезпечення конкурентоспроможності підприємства. Молодий вчений. 2022. №1 (101). С.242-245.uk_UA
dc.identifier.urihttps://archer.chnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4160
dc.description.abstractСтаття присвячена досліджено проблеми формування системи управління якістю продукції на підприємстві у сучасних умовах господарювання. Узагальнено зарубіжний досвід імплементації стандартів якості у систему менеджменту якості українських підприємств. Визначено основні складові зміцнення конкурентних позицій вітчизняних підприємств на зовнішніх ринках (зокрема, підвищення якості молокопродуктів, використання у процесі виробництва натуральної та органічної сировини, розширення асортименту та номенклатури органічної продукції, удосконалення процесу її пакування). Обґрунтовано необхідність удосконалення системи управління якістю продукції суб’єкта господарювання у сучасних умовах. Запропоновано напрями оптимізації системи управління якістю на молокопереробному підприємстві у контексті імплементації біотехнологій.uk_UA
dc.description.sponsorshipКафедра економічної теорії, менеджменту і адмініструванняuk_UA
dc.subjectякість, система управління якістю продукції, стандарти якості, ефективність системи менеджменту якості, чинники підвищення якості продукції.uk_UA
dc.titleУПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ У СИСТЕМІ ЗАБЕЗПЕЧЕНЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПІДПРИЄМСТВАuk_UA
dc.title.alternativePRODUCT QUALITY MANAGEMENT IN THE ENTERPRISE COMPETITIVENESS SYSTEMuk_UA
dc.typeArticleuk_UA


Долучені файли

Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу