dc.contributor.author | Круль, Галина Ярославівна | |
dc.date.accessioned | 2021-10-29T13:19:02Z | |
dc.date.available | 2021-10-29T13:19:02Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.citation | Основи ресторанної справи: навчальний посібник / укл. Г.Я. Круль. – Чернівці: Чернівецький нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2020. – 496 с. | uk_UA |
dc.identifier.isbn | 978-966-423-581-2 | |
dc.identifier.uri | https://archer.chnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/946 | |
dc.description.abstract | У запропонованому виданні розглянуті основні поняття ресторанного сервісу. Розкриті питання формування внутрішнього
простору та матеріально-технічного забезпечення закладів ресторанного господарства. Наведені основні етапи технологічного процесу виробництва продукції в ресторанах та способи її теплової обробки. Окремі блоки присвячені організації обслуговування в закладах ресторанного господарства та характеристиці напоїв.
Для студентів спеціальності «Туризм» (ОП «Міжнародний туризм» і «Готельно-ресторанний сервіс і туроперейтинг»), як
базовий з дисципліни «Технологія ресторанної справи і організація послуг харчування». | uk_UA |
dc.description.sponsorship | Географії та менеджменту туризму | uk_UA |
dc.publisher | Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича | uk_UA |
dc.subject | ресторанна справа | uk_UA |
dc.subject | заклади ресторанного господарства | uk_UA |
dc.subject | технологічний процес надання послуг харчування | uk_UA |
dc.subject | послуги харчування | uk_UA |
dc.subject | обслуговування в ресторанах | uk_UA |
dc.title | Основи ресторанної справи | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |