• українська
    • English
  • English 
    • українська
    • English
  • Login
View Item 
  •   ARCher Home
  • Інститут біології, хімії та біоресурсів
  • Навчально-методичне забезпечення
  • View Item
  •   ARCher Home
  • Інститут біології, хімії та біоресурсів
  • Навчально-методичне забезпечення
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Технічна мікробіологія

Thumbnail
View/Open
навчально-методичний посібник (1.485Mb)
Date
2020-08
Author
Vasina, Liliia
Чебан, Лариса
Metadata
Show full item record
Abstract
У виданні подано короткі відомості про особливості організації мікроорганізмів, процеси їх життєдіяльності, біологічну роль та участь у різноманітних технологіях отримання харчових продуктів. Представлено методики проведення лабораторних робіт, які охоплюють техніку культивування мікроорганізмів, дослідження їх будови та процесів життєдіяльності, приготування нативних та фіксованих препаратів та відображено поля для оформлення результатів проведених експериментів.
URI
https://archer.chnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2735
Collections
  • Навчально-методичне забезпечення

ARCher software copyright © 2021  ChNU
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Browse

All of ARCherCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

LoginRegister

ARCher software copyright © 2021  ChNU
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV