• українська
    • English
  • English 
    • українська
    • English
  • Login
View Item 
  •   ARCher Home
  • Інститут біології, хімії та біоресурсів
  • Навчально-методичне забезпечення
  • View Item
  •   ARCher Home
  • Інститут біології, хімії та біоресурсів
  • Навчально-методичне забезпечення
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Інструментальні методи аналізу харчової продукції

Thumbnail
View/Open
посібник (960.9Kb)
Date
2020
Author
Sachko, Anastasiia
Дійчук, Володимир Васильович
Воробець, Марія Михайлівна
Сема, Оксана Василівна
Metadata
Show full item record
Abstract
Навчальний посібник містить теоретичні матеріали та методики деяких базових понять, які застосовуються при визначенні різноманітних фізико-хімічних показників харчової продукції. Для студентів спеціальностей «Харчові технології», практикуючих технологів харчових виробництв, лаборантів харчових лабораторій і студентів–хіміків.
URI
https://archer.chnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3168
Collections
  • Навчально-методичне забезпечення

ARCher software copyright © 2021  ChNU
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Browse

All of ARCherCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

LoginRegister

ARCher software copyright © 2021  ChNU
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV