Показати скорочений опис матеріалу
Інструментальні методи аналізу харчової продукції
dc.contributor.author | Sachko, Anastasiia | |
dc.contributor.author | Дійчук, Володимир Васильович | |
dc.contributor.author | Воробець, Марія Михайлівна | |
dc.contributor.author | Сема, Оксана Василівна | |
dc.date.accessioned | 2021-12-24T09:01:49Z | |
dc.date.available | 2021-12-24T09:01:49Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.citation | Інструментальні методи аналізу харчової продукції / укл.: А.В. Сачко, В.В. Дійчук, М.М. Воробець, О.В. Сема. Чернівці: Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2020. 80 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://archer.chnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3168 | |
dc.description.abstract | Навчальний посібник містить теоретичні матеріали та методики деяких базових понять, які застосовуються при визначенні різноманітних фізико-хімічних показників харчової продукції. Для студентів спеціальностей «Харчові технології», практикуючих технологів харчових виробництв, лаборантів харчових лабораторій і студентів–хіміків. | uk_UA |
dc.description.sponsorship | Хімічного аналізу, експертизи та безпеки харчової продукції | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Видавництво та друкарня Чернівецького національного університету | uk_UA |
dc.subject | рефрактометрія | uk_UA |
dc.subject | поляриметрія | uk_UA |
dc.subject | фотометрія | uk_UA |
dc.subject | потенціометрія | uk_UA |
dc.subject | кондуктометрія | uk_UA |
dc.title | Інструментальні методи аналізу харчової продукції | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Долучені файли
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
-
Навчально-методичне забезпечення
Навчально-методичне забезпечення дисциплін викладачами інституту