Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorSachko, Anastasiia
dc.contributor.authorДійчук, Володимир Васильович
dc.contributor.authorВоробець, Марія Михайлівна
dc.contributor.authorСема, Оксана Василівна
dc.date.accessioned2021-12-24T09:01:49Z
dc.date.available2021-12-24T09:01:49Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.citationІнструментальні методи аналізу харчової продукції / укл.: А.В. Сачко, В.В. Дійчук, М.М. Воробець, О.В. Сема. Чернівці: Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2020. 80 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://archer.chnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3168
dc.description.abstractНавчальний посібник містить теоретичні матеріали та методики деяких базових понять, які застосовуються при визначенні різноманітних фізико-хімічних показників харчової продукції. Для студентів спеціальностей «Харчові технології», практикуючих технологів харчових виробництв, лаборантів харчових лабораторій і студентів–хіміків.uk_UA
dc.description.sponsorshipХімічного аналізу, експертизи та безпеки харчової продукціїuk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherВидавництво та друкарня Чернівецького національного університетуuk_UA
dc.subjectрефрактометріяuk_UA
dc.subjectполяриметріяuk_UA
dc.subjectфотометріяuk_UA
dc.subjectпотенціометріяuk_UA
dc.subjectкондуктометріяuk_UA
dc.titleІнструментальні методи аналізу харчової продукціїuk_UA
dc.typeOtheruk_UA


Долучені файли

Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу