dc.contributor.author | Kobasa, Igor | |
dc.contributor.author | Чебан, Лариса Миколаївна | |
dc.contributor.author | Воробець, Марія Михайлівна | |
dc.contributor.author | Юкало, Володимир Глібович | |
dc.contributor.author | Кухтин, Микола Дмитрович | |
dc.date.accessioned | 2022-02-03T17:33:33Z | |
dc.date.available | 2022-02-03T17:33:33Z | |
dc.date.issued | 2014 | |
dc.identifier.uri | https://archer.chnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3704 | |
dc.description.abstract | Навчальний посібник висвітлює теоретичні основи щодо безпеки та мікробіології харчових продуктів. Розглянуті загальні рекомендації для проведення аналізу і розробки нових методик визначення вмісту елементів у сировині та продуктах харчування. Для студентів хіміко-технологічних спеціальностей вищих навчальних закладів напряму підготовки 6.051701 „Харчові технології та інженерія” (професійне спрямування „Експертиза харчових продуктів”) | uk_UA |
dc.subject | безпека харчових продуктів | uk_UA |
dc.subject | мікробіологія харчових продуктів | uk_UA |
dc.subject | хімічний аналіз харчових продуктів | uk_UA |
dc.title | Хімічний та мікробіологічний аналіз харчової продукції: навчальний посібник | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |