Хімічний та мікробіологічний аналіз харчової продукції: навчальний посібник
Переглянути
Дата
2014Автор
Kobasa, Igor
Чебан, Лариса Миколаївна
Воробець, Марія Михайлівна
Юкало, Володимир Глібович
Кухтин, Микола Дмитрович
Metadata
Показати повний опис матеріалуКороткий опис(реферат)
Навчальний посібник висвітлює теоретичні основи щодо безпеки та мікробіології харчових продуктів. Розглянуті загальні рекомендації для проведення аналізу і розробки нових методик визначення вмісту елементів у сировині та продуктах харчування. Для студентів хіміко-технологічних спеціальностей вищих навчальних закладів напряму підготовки 6.051701 „Харчові технології та інженерія” (професійне спрямування „Експертиза харчових продуктів”)