Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorВлодарчик, Роман Петрович
dc.contributor.authorKobasa, Igor
dc.contributor.authorВоробець, Марія Михайлівна
dc.contributor.authorSachko, Anastasiia
dc.contributor.authorKondratyeva, Iryna
dc.date.accessioned2022-02-03T18:24:20Z
dc.date.available2022-02-03T18:24:20Z
dc.date.issued2015
dc.identifier.urihttps://archer.chnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3708
dc.description.abstractНавчальний посібник складається з чотирьох частин, які містять теоретичний матеріал, низку лабораторних робіт, завдання для самостійної та індивідуальної роботи. Основна увага приділена безпеці харчових продуктів, розглянуто класичні та сучасні хімічні та фізико-хімічні методи аналізу їх якості, наведено різноманітні методики аналізу. Для студентів хіміко-технологічних спеціальностей вищих навчальних закладів напряму підготовки 6.051701 “Харчові технології та інженерія” (професійне спрямування “Експертиза харчових пародуктів”).uk_UA
dc.subjectбезпека продуктів харчуванняuk_UA
dc.subjectхарчові добавкиuk_UA
dc.subjectгенетично модифікована продукціяuk_UA
dc.subjectметоди аналізу продовольчих товарівuk_UA
dc.titleЗабезпечення та хімічний контроль якості харчових продуктів: навч. посібникuk_UA
dc.typeOtheruk_UA


Долучені файли

Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу