dc.contributor.author | Борук, Сергій Дмитрович | |
dc.contributor.author | Воробець, Марія Михайлівна | |
dc.contributor.author | Дійчук, Володимир Васильович | |
dc.contributor.author | Сема, Оксана Василівна | |
dc.date.accessioned | 2022-02-04T18:22:41Z | |
dc.date.available | 2022-02-04T18:22:41Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.uri | https://archer.chnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3790 | |
dc.description.abstract | Посібник містить відомості про регулювання візуальними та смаковими характеристиками харчової продукції, спосіб досягнення необхідних органолептичних характеристик – використання харчових добавок різної природи. Розглянута будова, властивості та правила застосування харчових добавок різної природи. Для студентів спеціальності 181 Харчові технології денної та заочної форм навчання. | uk_UA |
dc.subject | харчові добавки | uk_UA |
dc.subject | консерванти | uk_UA |
dc.subject | емульгатори | uk_UA |
dc.subject | барвники | uk_UA |
dc.title | Хімія смаку, кольору і запаху: навч. посібник | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |