Toggle navigation
українська
English
українська
українська
English
Вхід
Toggle navigation
Перегляд матеріалів
Головна сторінка ARCher
Інститут біології, хімії та біоресурсів
Навчально-методичне забезпечення
Перегляд матеріалів
Головна сторінка ARCher
Інститут біології, хімії та біоресурсів
Навчально-методичне забезпечення
Перегляд матеріалів
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Improvement of the technology of lollie caramel based on isomaltitol and vegetable additive of barberry
Переглянути
experimental results (229.0Kb)
Дата
2022-10
Автор
Sema, Oksana
Aksonova, Olena
Metadata
Показати повний опис матеріалу
URI
https://archer.chnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5249
Collections
Навчально-методичне забезпечення
Пошук
По цій колекції
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Колекція
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Вхід
Зареєструватися