Показати скорочений опис матеріалу
Improvement of the technology of lollie caramel based on isomaltitol and vegetable additive of barberry
dc.contributor.author | Sema, Oksana | |
dc.contributor.author | Aksonova, Olena | |
dc.date.accessioned | 2022-11-11T18:19:53Z | |
dc.date.available | 2022-11-11T18:19:53Z | |
dc.date.issued | 2022-10 | |
dc.identifier.uri | https://archer.chnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5249 | |
dc.publisher | Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: Наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих вчених (м. Харків, 26 жовтня 2022 р.) | uk_UA |
dc.title | Improvement of the technology of lollie caramel based on isomaltitol and vegetable additive of barberry | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Долучені файли
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
-
Навчально-методичне забезпечення
Навчально-методичне забезпечення дисциплін викладачами інституту