dc.contributor.author | Влодарчик, Роман Петрович | |
dc.contributor.author | Kobasa, Igor | |
dc.contributor.author | Воробець, Марія Михайлівна | |
dc.contributor.author | Sachko, Anastasiia | |
dc.contributor.author | Kondratyeva, Iryna | |
dc.date.accessioned | 2022-02-03T18:24:20Z | |
dc.date.available | 2022-02-03T18:24:20Z | |
dc.date.issued | 2015 | |
dc.identifier.uri | https://archer.chnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3708 | |
dc.description.abstract | Навчальний посібник складається з чотирьох частин, які містять теоретичний матеріал, низку лабораторних робіт, завдання для самостійної та індивідуальної роботи. Основна увага приділена безпеці харчових продуктів, розглянуто класичні та сучасні хімічні та фізико-хімічні методи аналізу їх якості, наведено різноманітні методики аналізу.
Для студентів хіміко-технологічних спеціальностей вищих навчальних закладів напряму підготовки 6.051701 “Харчові технології та інженерія” (професійне спрямування “Експертиза харчових пародуктів”). | uk_UA |
dc.subject | безпека продуктів харчування | uk_UA |
dc.subject | харчові добавки | uk_UA |
dc.subject | генетично модифікована продукція | uk_UA |
dc.subject | методи аналізу продовольчих товарів | uk_UA |
dc.title | Забезпечення та хімічний контроль якості харчових продуктів: навч. посібник | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |