Забезпечення та хімічний контроль якості харчових продуктів: навч. посібник
View/ Open
Date
2015Author
Влодарчик, Роман Петрович
Kobasa, Igor
Воробець, Марія Михайлівна
Sachko, Anastasiia
Kondratyeva, Iryna
Metadata
Show full item recordAbstract
Навчальний посібник складається з чотирьох частин, які містять теоретичний матеріал, низку лабораторних робіт, завдання для самостійної та індивідуальної роботи. Основна увага приділена безпеці харчових продуктів, розглянуто класичні та сучасні хімічні та фізико-хімічні методи аналізу їх якості, наведено різноманітні методики аналізу.
Для студентів хіміко-технологічних спеціальностей вищих навчальних закладів напряму підготовки 6.051701 “Харчові технології та інженерія” (професійне спрямування “Експертиза харчових пародуктів”).