dc.contributor.author | Воробець, Марія Михайлівна | |
dc.contributor.author | Кондрачук, Ірина Володимирівна | |
dc.date.accessioned | 2022-02-08T07:04:39Z | |
dc.date.available | 2022-02-08T07:04:39Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.uri | https://archer.chnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3880 | |
dc.description.abstract | У посібнику викладено нормативно-правові, теоретичні й організаційні основи стандартизації, сертифікації, метрології та управління якістю. Розглянуто питання щодо діяльності стандартизації та сертифікації у сфері харчових технологій.
Для здобувачів вищої освіти, які навчаються за спеціальністю 181 – Харчові технології. | uk_UA |
dc.publisher | Видавництво та друкарня Чернівецького національного університету | uk_UA |
dc.subject | стандартизація | uk_UA |
dc.subject | сертифікація | uk_UA |
dc.subject | метрологія | uk_UA |
dc.subject | управління якістю | uk_UA |
dc.title | Стандартизація, сертифікація, метрологія та управління якістю : навчальний посібник | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |