Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorВоробець, Марія Михайлівна
dc.contributor.authorКондрачук, Ірина Володимирівна
dc.date.accessioned2022-02-08T07:04:39Z
dc.date.available2022-02-08T07:04:39Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://archer.chnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3880
dc.description.abstractУ посібнику викладено нормативно-правові, теоретичні й організаційні основи стандартизації, сертифікації, метрології та управління якістю. Розглянуто питання щодо діяльності стандартизації та сертифікації у сфері харчових технологій. Для здобувачів вищої освіти, які навчаються за спеціальністю 181 – Харчові технології.uk_UA
dc.publisherВидавництво та друкарня Чернівецького національного університетуuk_UA
dc.subjectстандартизаціяuk_UA
dc.subjectсертифікаціяuk_UA
dc.subjectметрологіяuk_UA
dc.subjectуправління якістюuk_UA
dc.titleСтандартизація, сертифікація, метрологія та управління якістю : навчальний посібникuk_UA
dc.typeBookuk_UA


Долучені файли

Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу